87 53 57 601 // ung@syddjurs.dk

Ådalen Juniorklub

Juniorklubber

Sted
Ådalen Juniorklub
Åbningstider
Vi åbner når børnene får fri fra skole og lukker:
Mandag - torsdag 17.30
Fredag 16.00

Telefon: 23695649 Mobil: 23695649
Adresse: Ådalen 2, 8544 Mørke

Beskrivelse

Juniorklubtilbuddet er et pædagogisk tilbud som understøtter børn og unges personlige og sociale udvikling. Dette i form af et klubmiljø, hvor børn kan ’’hænge ud’’, tale fortroligt med en voksen og danne relationer i et positivt fællesskab. Juniorklubberne skal sikre, at børnene trives med ”frihed under ansvar” og forbereder sig på deres videre ungdomsliv. Tilbuddet er et aldersvarende tilbud med tilknyttede pædagoger, der tager udgangspunkt i et kendskab til og en viden om børnenes udvikling.

Da juniorklubtilbuddet er et fritidstilbud, kan børnene benytte det, så ofte som de vil. Nogle bruger tilbuddet hver dag, andre mere sporadisk. Hver dag tilbydes der et let måltid, alt fra frugt, brød, grød og lette varme retter.

Juniorklubberne skal være med at sikre aktivitet i lokalområderne og være en værdifuld samarbejdspartner i relation til såvel lokalsamfundet som øvrige interessenter indenfor områderne skole, fritid og kultur.  Herudover skal det have en effekt ift. at være motivationsfaktor for deltagelse i ungdomsskolens aktiviteter, når børnene når ungdomsskolealderen fra 7. kl. og opefter.

Ådalens Juniorklub 

I Ådalens juniorklub bruger vi eftermiddagene sammen og der er mange aktiviteter for dig! 

I KREA området er der altid åbent til at du kan være i værkstedet. Der er mulighed for at arbejde i alle materialer. Hvert år afsluttes med et stort julegaveværksted. 

I køkkenet tilbydes hver dag et mellemmåltid frem til kl. 15. Vi spiser altid sammen og du kan være med til at bestemme retterne, anrette og servere dem. Tirsdag og torsdag er maddage, hvor der bruges ekstra tid på madlavningen. 

I juniorklubben vægtes fællesskabet og vi ser at kammeratskaber opstår på tværs af årgangene. Fællesrummet er indrettet med poolbord, bordfodbold, Nintendo Switch, brætspil, storskærm med projektor, bænke, cafebord og et stort sofahjørne, hvor du kan hænge ud med vennerne, snakke og hygge. Brug af egen skærm er fra kl. 15.30. 

Hver måned aftales en aktivitetsplan i juniorklubben, som lægges på AULA med information, billeder og kommende aktiviteter. I juniorklubben inspirerer vi hinanden og du bestemmer selv hvilke aktiviteter du vil deltage i.  

I juniorklubben er vi aktive udenfor, vi bruger det store græsareal, beachbane og multibane til blandt andet bumperballs, bueskydning, fodbold på pannabane, basket, løbehjul, waveboards, rulleskøjter, cirkusstylter og diablo. Vi benytter også bålpladsen, samt juniorklubbens skurvogn og hængekøjerne ved beachbanen. 

Igennem klubåret har du desuden mulighed for at deltage i overnatninger, ture i minibus, Lime Sommerfest og større events med de andre juniorklubber. Såsom Fodboldcup, Klubbernes Dag i Tivoli Friheden, Film Marathon i Kom-Bi og lejrturene i skolernes ferier. Den sidste fredag i hver måned fejrer vi alle klubbens børn, der har haft fødselsdag i den måned. 


Andre hold i samme kategori