87 53 57 601 // ung@syddjurs.dk

Mørke Juniorklub

Juniorklubber

Sted
Mørke juniorklub
Åbningstider
Vi åbner når børnene får fri fra skole og lukker:
Mandag og onsdag - 17.30
Tirsdag, torsdag og fredag - 17.00

Telefon: 86376653
Adresse: Mosevej 9, 8544 Mørke

Beskrivelse

Juniorklubtilbuddet er et pædagogisk tilbud som understøtter børn og unges personlige og sociale udvikling. Dette i form af et klubmiljø, hvor børn kan ’’hænge ud’’, tale fortroligt med en voksen og danne relationer i et positivt fællesskab. Juniorklubberne skal sikre, at børnene trives med ”frihed under ansvar” og forbereder sig på deres videre ungdomsliv. Tilbuddet er et aldersvarende tilbud med tilknyttede pædagoger, der tager udgangspunkt i et kendskab til og en viden om børnenes udvikling.

Da juniorklubtilbuddet er et fritidstilbud, kan børnene benytte det, så ofte som de vil. Nogle bruger tilbuddet hver dag, andre mere sporadisk. Hver dag tilbydes der et let måltid, alt fra frugt, brød, grød og lette varme retter.

Juniorklubberne skal være med at sikre aktivitet i lokalområderne og være en værdifuld samarbejdspartner i relation til såvel lokalsamfundet som øvrige interessenter indenfor områderne skole, fritid og kultur.  Herudover skal det have en effekt ift. at være motivationsfaktor for deltagelse i ungdomsskolens aktiviteter, når børnene når ungdomsskolealderen fra 7. kl. og opefter.

Mørke Juniorklub ligger i udkanten af Mørke by, på Solgården.
Solgården er en gammel landbrugsejendom der er blevet indrettet som klub for børn og unge.
Vi har på det gamle høloft et STORT kreaværksted hvor størstedelen bliver lavet fra bunden, og det er børnenes egne ideer der skal blive til virkelighed.
man kan spille bold i salen eller hygge i vores store "hængekøjepark". Man kan spille pool, bordtennis, dart og airhockey.
Vi er en klub der har ja-hatten på, og griber bolden hvis børnene har nogle ideer eller forslag, og vi gør en dyd ud af at tingene bliver til noget.
Vi har en god og ærlig dialog med børnene, og er ikke bange for at snakke åbent om både de små ting i hverdagen, men også de svære ting der kan trykke. Vi forsøger at være nærværende og tillidsbærende, så man altid føler at man kan gå til os hvis man har det svært. - Og vi smider altid alt hvad vi har i hænderne hvis et barn kommer og beder om hjælp.


Andre hold i samme kategori