87 53 57 601 // ung@syddjurs.dk

Ryomgård Juniorklub

Juniorklubber

Sted
Ryomgård Juniorklub
Åbningstider
Vi åbner når børnene får fri fra skole og lukker:
Mandag - torsdag 17.30
Fredag 17.00

Mobil: 51429026
Adresse: Marienhoffvej 11, 8550 Ryomgård

Beskrivelse

Juniorklubtilbuddet er et pædagogisk tilbud som understøtter børn og unges personlige og sociale udvikling. Dette i form af et klubmiljø, hvor børn kan ’’hænge ud’’, tale fortroligt med en voksen og danne relationer i et positivt fællesskab. Juniorklubberne skal sikre, at børnene trives med ”frihed under ansvar” og forbereder sig på deres videre ungdomsliv. Tilbuddet er et aldersvarende tilbud med tilknyttede pædagoger, der tager udgangspunkt i et kendskab til og en viden om børnenes udvikling.

Da juniorklubtilbuddet er et fritidstilbud, kan børnene benytte det, så ofte som de vil. Nogle bruger tilbuddet hver dag, andre mere sporadisk. Hver dag tilbydes der et let måltid, alt fra frugt, brød, grød og lette varme retter.

Juniorklubberne skal være med at sikre aktivitet i lokalområderne og være en værdifuld samarbejdspartner i relation til såvel lokalsamfundet som øvrige interessenter indenfor områderne skole, fritid og kultur.  Herudover skal det have en effekt ift. at være motivationsfaktor for deltagelse i ungdomsskolens aktiviteter, når børnene når ungdomsskolealderen fra 7. kl. og opefter.

Ryomgård Juniorklub.
I juniorklubben kan du hygge med dine venner, spille spil, bordtennis, pool og bordfodbold. Vi har også en wii og en playstation. Vi bruger multibanen og legepladsen som ligger lige uden for døren. Vi laver hver dag en aktivitet, quiz eller konkurrence du kan deltage i, og er der noget du kunne tænke dig vi laver, så vil vi gøre alt for at det kan ske.
Vi laver også en masse KREA ting, så står du lige og mangler en gave til bedstemor, så klarer vi det nemt og hurtigt. I KREA arbejder vi også med ting der hører årstiden til.
Hver dag bliver der serveret mad klokken ca. 15.15, der spiser vi sammen, og snakker om hvordan dagen er gået og andre hyggelige ting.
Vi laver også nogle ture/arrangementer med de andre klubber, og vi plejer også selv at holde et par ”fester” og en overnatning.
I klubben lægger vi vægt på, at alle er velkomne, og at vi behandler hinanden ordentligt.
I klubben prøver vi at minimere brugen af ipads og mobiltelefoner, så derfor er der kun mulighed for at spille på dem om fredagen efter maden.


Andre hold i samme kategori