87 53 57 601 // ung@syddjurs.dk

Hornslet Juniorklub

Juniorklubber

Sted
Ungdomsskole
Åbningstider
Vi åbner når børnene får fri fra skole og lukker:
Mandag - torsdag 17.30
Fredag 17.00
Telefon.: 29 13 48 32
Adresse: Rosenholmvej 1, 8543 Hornslet

Beskrivelse

Juniorklubtilbuddet er et pædagogisk tilbud som understøtter børn og unges personlige og sociale udvikling. Dette i form af et klubmiljø, hvor børn kan ’’hænge ud’’, tale fortroligt med en voksen og danne relationer i et positivt fællesskab. Juniorklubberne skal sikre, at børnene trives med ”frihed under ansvar” og forbereder sig på deres videre ungdomsliv. Tilbuddet er et aldersvarende tilbud med tilknyttede pædagoger, der tager udgangspunkt i et kendskab til og en viden om børnenes udvikling.

Da juniorklubtilbuddet er et fritidstilbud, kan børnene benytte det, så ofte som de vil. Nogle bruger tilbuddet hver dag, andre mere sporadisk. Hver dag tilbydes der et let måltid, alt fra frugt, brød, grød og lette varme retter.

Juniorklubberne skal være med at sikre aktivitet i lokalområderne og være en værdifuld samarbejdspartner i relation til såvel lokalsamfundet som øvrige interessenter indenfor områderne skole, fritid og kultur.  Herudover skal det have en effekt ift. at være motivationsfaktor for deltagelse i ungdomsskolens aktiviteter, når børnene når ungdomsskolealderen fra 7. kl. og opefter.

I Hornslet Juniorklub har vi fede aktiviteter på programmet hver dag!
Når du kommer fra skolen, har vi forberedt et lækkert mellemmåltid og derefter starter dagens aktiviteter!

Hver uge laver vi en ugeplan sammen med børnene fyldt med quizzer, rekorder, turneringer, topchef, fødselsdagsfejring, filmfredage, krea og mange andre fede ting!

I juniorklubben kan du også deltage i ture ud af huset, vores madklub, fester og hyggeaftener.
Hver måned er der tilbud som foregår uden for vores normale åbningstid. Det kan være en overnatning, en tur til Kombi eller en tur til Tivoli Friheden!

Vi er bosat på Rosenholmvej 1, hvor vi har et kæmpe hus, som indbyder til hygge samt en fantastisk baghave til at lege og hænge ud i.
I huset finder du Louise, Jesper og Karina som er klar på skæg og løjer!

Som forældre til et barn i juniorklubben Hornslet, kan du blive medlem af vores facebookgruppe ”Juniorklubben Hornslet (Ungsyddjurs)”, hvor du hver uge finder vores ugeplan, billeder og andet info.

Vi glæder os til at se dig i Juniorklubben Hornslet!


Andre hold i samme kategori