87 53 57 601 // ung@syddjurs.dk

Rønde Juniorklub

Juniorklubber

Sted
Rønde Juniorklub
Åbningstider
Vi åbner når børnene får fri fra skole og lukker:
Mandag - torsdag 17.30
Fredag 17.00

Telefon: 20574003 Mobil: 20574003
Adresse: Nattergalevej 1, 8410 Rønde

Beskrivelse

Juniorklubtilbuddet er et pædagogisk tilbud som understøtter børn og unges personlige og sociale udvikling. Dette i form af et klubmiljø, hvor børn kan ’’hænge ud’’, tale fortroligt med en voksen og danne relationer i et positivt fællesskab. Juniorklubberne skal sikre, at børnene trives med ”frihed under ansvar” og forbereder sig på deres videre ungdomsliv. Tilbuddet er et aldersvarende tilbud med tilknyttede pædagoger, der tager udgangspunkt i et kendskab til og en viden om børnenes udvikling.

Da juniorklubtilbuddet er et fritidstilbud, kan børnene benytte det, så ofte som de vil. Nogle bruger tilbuddet hver dag, andre mere sporadisk. Hver dag tilbydes der et let måltid, alt fra frugt, brød, grød og lette varme retter.

Juniorklubberne skal være med at sikre aktivitet i lokalområderne og være en værdifuld samarbejdspartner i relation til såvel lokalsamfundet som øvrige interessenter indenfor områderne skole, fritid og kultur.  Herudover skal det have en effekt ift. at være motivationsfaktor for deltagelse i ungdomsskolens aktiviteter, når børnene når ungdomsskolealderen fra 7. kl. og opefter.

Rønde Juniorklub er en af de store klubber, hvor der sker en masse sjov og spas.

 Her er rig mulighed for at udfolde sig kreativt på alle mulige måder, hvad endten det er at male, bygge eller spille musik. Ikke kun håndholdte instrumenter, her er også mulighed for at producere elektronisk musik og indspille det.

 Det er også et sted, hvor de børn møder nogle voksne, der gider børnene og som giver dem frihed og ansvar. Her er der også en voksen der har tid, og som man kan bygge en god relation til. I klubben er der daglige aktiviteter, og altid nogen at lege og hænge ud med.

Børnene siger:

Der er mange aktiviteter – Man kan selv bestemme hvad man vil lave – De voksne er friske og altid klar på noget – man glæder sig altid til at komme i klub – man må høre musik med sine kammerater – Fed stemning – mange forskellige rum at lege i – Mange fedt/Hyggelige ture ud af huset – Alle folk er søde, selvom ens venner ikke er der, er der altid nogen at lege med – Maden er rigtig go – Der er et fedt musik lokale hvor vi kan spille og synge.


Andre hold i samme kategori