87 53 57 601 // ung@syddjurs.dk

Rosmus Juniorklub

Juniorklubber

Sted
Rosmus Juniorklub
Åbningstider
Vi åbner når børnene får fri fra skole og lukker:
Mandag - torsdag 17.30
Fredag 17.00

Telefon: 87536182 Mobil: 23720265
Adresse: Bispemosevej 5, 8444 Balle

Beskrivelse

Juniorklubtilbuddet er et pædagogisk tilbud som understøtter børn og unges personlige og sociale udvikling. Dette i form af et klubmiljø, hvor børn kan ’’hænge ud’’, tale fortroligt med en voksen og danne relationer i et positivt fællesskab. Juniorklubberne skal sikre, at børnene trives med ”frihed under ansvar” og forbereder sig på deres videre ungdomsliv. Tilbuddet er et aldersvarende tilbud med tilknyttede pædagoger, der tager udgangspunkt i et kendskab til og en viden om børnenes udvikling.

Da juniorklubtilbuddet er et fritidstilbud, kan børnene benytte det, så ofte som de vil. Nogle bruger tilbuddet hver dag, andre mere sporadisk. Hver dag tilbydes der et let måltid, alt fra frugt, brød, grød og lette varme retter.

Juniorklubberne skal være med at sikre aktivitet i lokalområderne og være en værdifuld samarbejdspartner i relation til såvel lokalsamfundet som øvrige interessenter indenfor områderne skole, fritid og kultur.  Herudover skal det have en effekt ift. at være motivationsfaktor for deltagelse i ungdomsskolens aktiviteter, når børnene når ungdomsskolealderen fra 7. kl. og opefter.

I Rosmus Juniorklub spiller vi bl.a bordtennis, pool, kører på  waveboards, spiller boldspil i både gymnastiksalen og hallen. Vi har projekter om musik.
Børnenes egne idéer til lege, mad og aktiviteter indgår som en naturlig del af dagligdagen i klubben. 
Vi har ture ud af huset til f. eks. bowling eller til andre klubber. Vi laver overnatning, og vi har klubfester med fælles aftensmad og fælles lege. 
Vi understøtter børnenes samvær på tværs af alder og forskelligheder og  værner om den gode stemning for alle.
Børnene får hver dag et eftermiddagsmåltid, og flere gange om ugen er de selv med til at lave det som pædagogisk aktivitet. Vel mødt i Rosmus Juniorklub.


Andre hold i samme kategori