87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

Haven i havet

Tilbud fra Skole-astronauterne

”Haven i havet” er et skoleforløb, der er målrettet udskolingen og arbejdet med den fællesfaglige naturfagsundervisning. Forløbet er bygget op omkring et besøg på Bølgemarken i Ebeltoft. - Læs mere længere nede på siden.

Aldersgrænse
For alle unge.
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

”Haven i havet” er et skoleforløb, der er målrettet udskolingen og arbejdet med den fællesfaglige naturfagsundervisning. Forløbet er bygget op omkring et besøg på Bølgemarken i Ebeltoft.

Forløbets tema er regenerativ fødevareproduktion i havet. Eleverne bliver ”havbønder” for en dag og stifter bekendtskab med arbejdet i en havhave, hvor der dyrkes blåmuslinger. Under besøget skal eleverne undersøge, hvordan en havhave kan producere sund mad til mennesker uden at sætte et negativt aftryk på planeten.

Med naturvidenskabelige metoder arbejder eleverne med at forstå afgrøderne og det miljø de vokser i, og får dermed indsigt i en bæredygtig fødevareproduktion, der kan bidrage positivt til løsningen på tre af tidens store kriser; fødevarekrisen, biodiversitetskrisen og klimakrisen.

Varighed: 2,5-3 timer alt efter aftale.

Praktisk: Forløbet finder sted på Bølgemarken i Fregathaven i Ebeltoft. Lige nedenfor Glasmuseet Ebeltoft.

Det kan være koldt og blæsende så husk varmt og praktisk tøj.

[Klik her for at booke en temadag - skriv "Istids- og geologivandring i Mols Bjerge" i emnefeltet]


Andre hold i samme kategori