87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

Fiskeri med Anders

Outdoor

Medarbejder
Anders Gantriis
Aldersgrænse
For alle unge.
Antal ledige pladser
Der er 3 pladser tilbage.

Beskrivelse

4 superfede fisketure med Anders

Første tur er d.  26/3-2023 og går til Djurs Fiskepark i Fannerup, hvor vi skal prøve kræfter med hele 7 forskellige ørred arter som f.eks guld ørred, tiger ørred, fjeld ørred, bæk ørred og regnbueørred. Søerne er nemme at fiske ved, da der er god plads omkring søerne, og de er fiskbare hele vejen rundt, uden at vi skal slås med store buske og træer.

Anden tur er d.  16/4-2023 og går til Tusaagård Fiskepark, hvor der findes en stor fanger sø, som gør det muligt at prøve kræfter med lidt sværere fiskeri efter store fisk. Søen ligger ved Karup, så derfor er dette en hel dags tur, hvor vi kører tidligt hjemmefra og er hjemme ved aftenstid.

Tredje tur er d. 7/5-2023 og  bliver efter de store danske gedder. Efter et par ture hvor I har fået et godt kendskab til fiskeri og forhåbenligt fanget et par ørreder, skal vi en tur til Kolindsunds kanaler på jagt efter de store gedder, som findes helt op til 120 cm med en vægt på op over 10 kilo.

Fjerde tur er efter hornfisk. Denne dato vil blive meldt ud, når jeg er sikker på der er hornfisk ved kysten, da dette er temperaturbestemt.

Sted: Vi kører samlet afsted fra Rønde Skoles parkeringsplads (Nattergalevej 1, 8410 Rønde)
Opstart tirsdag d. 26. marts 2023 
Søndage fra 10.00-15.00
Underviser: Anders Gantriis

Medarbejder

Anders Gantriis


Andre hold i samme kategori