87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

Forfatterskab

Tilbud fra Skole-astronauterne

Denne workshop omhandler, hvordan man bedst muligt kan få udtrykt sig kreativt på papiret. For ét er idéer, noget andet er at få det omsat. Som forfatter skal man kunne organisere sine idéer i fortællestrukturer, så historien giver mening for læseren. Læs mere længere nede på siden.

Aldersgrænse
For alle unge.
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

Verden af ord kan mere end som så – den kan forbløffe, forundre, fortælle og fortrylle.

Man kan skabe nye universer, bearbejde indtryk og følelser, afprøve grænser og fantasere.

Denne workshop omhandler, hvordan man bedst muligt kan få udtrykt sig kreativt på papiret. For ét er idéer, noget andet er at få det omsat. Som forfatter skal man kunne organisere sine idéer i fortællestrukturer, så historien giver mening for læseren. Brugen af struktur gavner ikke blot den kreative skrivning, men også faglighed generelt.

Vi vil i workshoppen gennemgå forløbet fra idé til udførelse med fokus på basisdramaturgi, karakterfunktioner og fortælleteknik. Undervejs vil eleverne selv afprøve kræfter med kreativ skrivning i tilrettelagte opgaver, så der bliver en praktisk forståelse knyttet til teorien.

Forløbet kan tilpasses alt efter behov og niveau.

Underviseren er forfatter og dramaturg Clara-Amalie Vorre-Grøntved, cand. mag i litteraturhistorie. Hun har skrevet syv fantasy-bøger, som er udgivet ved henholdsvis Gyldendal og Forlaget Elysion. Hun underviser jævnligt forfatteraspiranter og står bag initiativet ”Ebeltoft Forfatterværksted”, hvor hun netop vejleder i kreativ skrivning og komposition. Se evt. mere på www.clara-amalie.dk.

[Klik her for at booke en temadag - skriv "Forfatterskab" i emnefeltet]


Andre hold i samme kategori