87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

Ebeltoft Ungdomsklub

Ungdomsklubber

Åbent tirsdage og torsdage fra 18.00-21.00

Medarbejder
David Christopher Taylor
Anna Rose Wiirenfelt
Pris
200 kr.

Beskrivelse

Aktiviteterne i vores 10 ungdomsskolehuse bliver et mix af fag- og undervisningstilbud, projektforløb, værkstedsforløb, klubaktiviteter samt fysiske og kreative aktiviteter.

Aktiviteter og fag- og undervisningstilbud bliver realiseret hen over året efter børnene og de unges egne ønsker og behov.
Ungdomsskolehusene skal have karakter af omstillingsparathed og handlekraft, der giver brugerne en oplevelse af, at det er her tingene sker, og nye idéer hurtigt bliver til virkelighed.
Rent fysisk vil der være tale om aktivitetstilbud i ungdomsskolens nuværende lokaler, men det må også kunne forventes, at der vil blive endnu mere brug for at kunne benytte folkeskolernes faglokaler m.m., især i eftermiddagstimerne.
Ungdomsskolen vil fortsat indeholde et pædagogisk tilbud, som understøtter børn og unges sociale og personlige udvikling. Dette vil være i form af et eftermiddags- og aften klubmiljø, hvor børn og unge kan "hænge ud", tale fortroligt med en voksen og danne relationer i et positivt fællesskab.

Medarbejder

David Christopher Taylor

Anna Rose Wiirenfelt


Andre hold i samme kategori