87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

Ebeltoft Juniorklub

Juniorklubber

Medarbejder
David Christopher Taylor
Anna Rose Wiirenfelt
Rikke Blegvad Jensen
Åbningstider
Vi åbner når børnene får fri fra skole og lukker:
Mandag - torsdag 17.30
Fredag 17.00

Telefon: 8753 6223 Mobil: 2370 8169
Adresse: Skolevej 7, 8400 Ebeltoft

Beskrivelse

Aktiviteterne i vores 10 ungdomsskolehuse bliver et mix af fag- og undervisningstilbud, projektforløb, værkstedsforløb, klubaktiviteter samt fysiske og kreative aktiviteter.

Aktiviteter og fag- og undervisningstilbud bliver realiseret hen over året efter børnene og de unges egne ønsker og behov.
Ungdomsskolehusene skal have karakter af omstillingsparathed og handlekraft, der giver brugerne en oplevelse af, at det er her tingene sker, og nye idéer hurtigt bliver til virkelighed.
Rent fysisk vil der være tale om aktivitetstilbud i ungdomsskolens nuværende lokaler, men det må også kunne forventes, at der vil blive endnu mere brug for at kunne benytte folkeskolernes faglokaler m.m., især i eftermiddagstimerne.
Ungdomsskolen vil fortsat indeholde et pædagogisk tilbud, som understøtter børn og unges sociale og personlige udvikling. Dette vil være i form af et eftermiddags- og aften klubmiljø, hvor børn og unge kan "hænge ud", tale fortroligt med en voksen og danne relationer i et positivt fællesskab.

Medarbejder

David Christopher Taylor

Anna Rose Wiirenfelt

Rikke Blegvad Jensen


Andre hold i samme kategori