87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

Ebeltoft Ungdomsklub

Ungdomsklubber

Sæson 2024/2025

Sted
Ebeltoft Ungdomsklub
Pris
400 kr.
Åbningstider
Åbent tirsdage og torsdage fra 18.00-21.00
Adresse: Egedalsvej 2, 8400 Ebeltoft
Telefon: 8753 6223 Mobil: 2370 8169

Beskrivelse

Aktiviteterne i vores 10 ungdomsskolehuse bliver et mix af fag- og undervisningstilbud, projektforløb, værkstedsforløb, klubaktiviteter samt fysiske og kreative aktiviteter.

Aktiviteter og fag- og undervisningstilbud bliver realiseret hen over året efter børnene og de unges egne ønsker og behov.
Ungdomsskolehusene skal have karakter af omstillingsparathed og handlekraft, der giver brugerne en oplevelse af, at det er her tingene sker, og nye idéer hurtigt bliver til virkelighed.
Rent fysisk vil der være tale om aktivitetstilbud i ungdomsskolens nuværende lokaler, men det må også kunne forventes, at der vil blive endnu mere brug for at kunne benytte folkeskolernes faglokaler m.m., især i eftermiddagstimerne.
Ungdomsskolen vil fortsat indeholde et pædagogisk tilbud, som understøtter børn og unges sociale og personlige udvikling. Dette vil være i form af et eftermiddags- og aften klubmiljø, hvor børn og unge kan "hænge ud", tale fortroligt med en voksen og danne relationer i et positivt fællesskab.


Andre hold i samme kategori