87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

Fotograf for en dag

Tilbud fra Skole-astronauterne

Vi tager billeder som aldrig før og øser ud af dem på de sociale medier og sender dem til venner og familie. Vi bruger dem også i stor stil i undervisningen. Mulighederne inden for fotografi er mange. Her har vi fokus på det gode digitale foto. Læs mere længere nede på siden.

Aldersgrænse
For alle unge.
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

Vi tager billeder som aldrig før og øser ud af dem på de sociale medier og sender dem til venner og familie. Vi bruger dem også i stor stil i undervisningen. Mulighederne inden for fotografi er mange. Her har vi fokus på det gode digitale foto.

I denne workshop vil eleverne lære om teknik, lys, opsætning, portrætter, redigering og om de mange finesser, der kan gøre digitale billeder virkelig gode.

Der arbejdes med smartphones, tablets og digitale kameraer. Eleverne vil få både bundne og frie fotoopgaver, og når dagen er omme, vil der stå en færdig udstilling klar af dagens allerbedste billeder.  

Denne workshop understøtter arbejdet med digitale billeder til brug i projektopgaver, afleveringer og i det hele taget den daglige brug af billedmaterialet i folkeskolens undervisning.

Underviserne vil være professionelle fotografer og billedbehandlere.

[Klik her for at booke en temadag - skriv "Fotograf for en dag" i emnefeltet]


Andre hold i samme kategori