87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

Summercamp 2024

Events & Studieture

5 dage med fuld knald på sol, strand, venner og fede aktiviteter!

Medarbejder
Anna-Louise Sejer Knutsson
Harm Rudolf Kern
Byron Allman
Camilla Søgaard
Jesper Carlsen
Frank Petersen
Tid og sted
Mandag d. 1. juli til fredag d. 5. juli
Sølystgård Camping, Dragsmurvej 15, 8420 Knebel
Aldersgrænse
For alle unge.
Pris
700 kr.
Antal ledige pladser
Der er 24 pladser tilbage.

Beskrivelse

Ungsyddjurs, UngNorddjurs og UngSilkeborg afvikler igen i år SummerCamp for i alt 150 unge på Sølystgård Camping ved Fuglsø på Mols.

 

Mødetid og -sted:

Mandag d. 1/7 kl. 12:00 mødes vi på Sølystgård Camping, Dragsmurvej 15, 8420 Knebel.

Fredag d. 5/7 kl. 12:00 tager vi alle hjem igen efter en fantastisk uge.

Dvs. man står selv for at komme derud og hjem igen. Find en #Ungsyddjurs medarbejder og sig hej, når du komme, så vi ved, at alle er kommet.

 

Overnatning:

Vi bor i telte, som man selv medbringer eller evt. laver aftaler om at dele med andre (piger og drenge sover hver for sig). Man skal selv kunne slå teltet op, så øvelse hjemmefra kan være en fordel – tjek også gerne at alle pløkker og stænger er med, samt at teltet er vandtæt. Går det helt i koks hjælper de voksne selvfølgelig gerne. Vi får vores eget område på campingpladsen, hvor vi bor, spiser og har det sjovt med hinanden og mange forskellige aktiviteter.

 

Mad:

UngNorddjurs har et stort køkken- og madtelt, hvor vi spiser og hjælper hinanden med at lave mad hver dag – dvs. man bliver på et tidspunkt i løbet af ugen prikket på skulderen og bedt om at hjælpe med til at klargøre og rydde op efter måltiderne. Der vil hver dag blive serveret morgenmad, frokost og aftensmad samt frugt til mellemmåltiderne.

Man skal selv medbringe tallerken, bestik, krus, drikkedunk og viskestykker, da man står for sin egen personlige opvask efter alle måltider.

På campingpladsen er der en lille kiosk, hvor man kan købe snoller.

Til frokost mandag skal man dog selv medbringe madpakke.

 

Bad:

På lejren benyttes campingpladsens toilet- og brusefaciliteter. Til bad skal der købes et badekort af Mads Nedergaard - Norddjurs medarbejder. (Pris 100 kr. som helst skal betales med kontanter.)

 

Ugen:

Vi mødes mandag kl. 12:00 på campingpladsen og sætter teltene op. Kl. 14:00 byder vi alle velkomne til SummerCampen, og aktiviteterne går i gang.

Der vil hver dag være planlagt forskellige aktiviteter, man kan deltage i, hvis man har lyst, men man må også gerne bare hænge ud og chille med nye som gamle venner. Her er nogle af de ting, som man kan deltage i:

Kajak, kano, ture på ringen efter speedbåd, dykning, badning, bål med indlagt musik, vildmarksbad, sang og snobrød, fodbold, body bowling, super sumo, beach volley, fiskeri, bumper balls, strand-tennis, hockey, gøjl, natløb, crocket, vikingespil, ture i busserne og hoppepude mm.

Det hele afhænger selvfølgelig lidt af vejret, men vi satser på tørt og solrigt vejr. Alle aktiviteterne vil ske under kyndig vejledning af erfarne medarbejdere og instruktører, og under alle aktiviteter til vands (undtagen badning og dykning!) kræves brug af redningsvest/svømmevest, som findes på lejren. Har du selv en vest, så medbring den gerne. Der vil også være mulighed for at låne våddragter på lejren.

Summercamp t-shirt/hoodie:

Du kan købe en fed Summercamp t-shirt og/eller hoodie på nedenstående link. Det er super fedt at have ens t-shirts/hoddies på lejren og er samtidig et godt minde bagefter.

Sommercamp 2024 – Djurssport ApS

Regler:

Soundbox og lignende med kraftig bas må ikke medbringes. Mindre højtalere må benyttes til dæmpet musik i løbet af dagstimerne. Der skal være helt ro på pladsen kl. 23.00.

Alkohol og rygning er strengt forbudt.

 

Pakkeliste:

 • Madpakke til frokost mandag
 • Telt (aftal evt. at dele med venner)
 • Luftmadras/liggeunderlag
 • Sovepose
 • Badetøj
 • Håndklæde(r)
 • Toilettaske inkl. tandbørste, tandpasta mm.
 • Solcreme
 • Praktisk tøj til friluftsbrug
 • Varm trøje/jakke
 • Regntøj
 • Tallerken, bestik, krus, drikkedunk og viskestykker
 • Evt. powerbank til telefon – vi har også en kæmpe laderstation med plads til 50 telefoner.
 • Samt andet personligt outfit til 5 dage

Intolerance/allergi/sygdom:

Har du intolerance eller allergi overfor bestemte madvarer fx nødder, tomat, selleri mv., bestemte typer medicin eller andre ting fx bistik, eller har en sygdom/diagnose, som det er rart, at vi kender til, inden vi tager på SummerCamp, må du meget gerne give besked herom. Vi gør opmærksom på, at vi har tavshedspligt.
Vi har desværre ikke mulighed for at lave specialmad, så har man fx laktoseintolerance, glutenallergi eller lign., skal man selv medbringe mad, man kan spise. Vi har en stor kølevogn, hvor man kan få opbevaret mad ved behov. 

 

Ved spørgsmål, kontakt
Mads Nedergaard på tlf.: 51517495, e-mail: mn@ungnorddjurs.dk

eller

Camilla Søgaard på tlf.: 23316792, e-mail: cam@syddjurs.dk

Medarbejder


 
Anna-Louise Sejer Knutsson


 
Harm Rudolf Kern


 
Byron Allman


 
Camilla Søgaard


 
Jesper Carlsen


 
Frank Petersen


Andre hold i samme kategori