87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

mountainbike

Tilbud fra Skole-astronauterne

En af de helt store udendørs- og sportsoplevelser, hvor hele klassen kan være med. Mountainbike har udviklet sig til at være en af de mest populære sportsgrene i Danmark – og ikke uden grund. Mountainbike indeholder det hele. Store naturoplevelser, fysisk træning, koordination, koncentration og ikke mindst fælleskabet ved at cykle sammen. Læs mere længere nede på siden.

Aldersgrænse
For alle unge.
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

En af de helt store udendørs- og sportsoplevelser, hvor hele klassen kan være med.

Mountainbike har udviklet sig til at være en af de mest populære sportsgrene i Danmark – og ikke uden grund. Mountainbike indeholder det hele. Store naturoplevelser, fysisk træning, koordination, koncentration og ikke mindst fælleskabet ved at cykle sammen.

Syddjurs Ungdomsskole har cykler og udstyr til store og små grupper og erfarne instruktører til at planlægge ruter og forløb.

Turen kan gå til afmærkede singletracks i Grenaa, Ebeltoft eller til egne planlagte ruter i noget af den dejlige natur på Djursland. Turene kan laves med orienteringskørsel efter kort med indlagte opgaver og kan foregå som en dagstur, aftentur med overnatning (evt. inkl. natkørsel).

Eleverne vil lære noget om rengøring af cykel og grej, samt basis naturviden og færdselsregler.

Afsæt min. en hel skoledag til forløbet.

[Klik her for at booke en temadag - skriv "Mountainbike" i emnefeltet]


Andre hold i samme kategori