87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

E-mountainbikes

Nyheder fra skoleastronauterne

Når de fleste hører om E-mountainbikes, forestiller de sig cykler der fungerer som en knallert. Cykler hvor deltagerne ikke skal foretage sig noget selv, men blot trykke på knappen. Det kunne ikke være mere forkert. Læs mere længere nede på siden.

Aldersgrænse
For alle unge.
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

Når de fleste hører om E-mountainbikes, forestiller de sig cykler der fungerer som en knallert.

Cykler hvor deltagerne ikke skal foretage sig noget selv, men blot trykke på knappen.

Det kunne ikke være mere forkert. E-mountainbikes er på kort tid blevet en utrolig populær sportsgren for mange forskellige grupper.

At vi i Skole-astronauterne har valgt at tage dem på programmet, hænger sammen med at det er et super stykke pædagogisk værktøj. 

E-bikes giver elever, som ellers ikke har lyst til at cykle, mod på motion, lyst til natur og sjove oplevelser med resten af klassen, og giver derfor mulighed for øget trivsel og inklusion. 

E-bikes er også sjove for de aktive i klassen som oplever at radiussen for cykelturen lige pludselig øges.

Book en af vore guidede ture med både E-og almindelige mountainbikes, alle aktiviteter på cykler foregår efter kyndig instruktion og vejledning fra vores professionelle instruktører.

Vi kører mange forskellige steder og arrangerer gerne locations tæt på skolen. Alternativt kan transport bookes på ”Skolen i virkeligheden, Syddjurs ”. Der er gratis transport til aktiviteter med Skole-astronauterne.

Der skal altid være deltagende lærer med på forløbet.  

[Klik her for at booke en temadag - skriv "E-mountainbikes" i emnefeltet]

 


Andre hold i samme kategori