87 53 57 60 // ung@syddjurs.dk

Kunstnerens værksted

Tilbud fra Skole-astronauterne

Arbejdet med billedkunst som understøttende undervisning i folkeskolen er et koncept, hvor der arbejdes med ung billedkunst på højt niveau. Vi arbejder med billede- og kunstforståelse og præsenterer forskellige teknikker og stilarter inden for maling, tegning, collage og meget mere. Læs mere længere nede på siden.

Aldersgrænse
For alle unge.
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

Arbejdet med billedkunst som understøttende undervisning i folkeskolen er et koncept, hvor der arbejdes med ung billedkunst på højt niveau. Vi arbejder med billede- og kunstforståelse og præsenterer forskellige teknikker og stilarter inden for maling, tegning, collage og meget mere.  

Eleverne vil lære at forholde sig kritisk til eksisterende kunst, og vil blive udfordret på idéudvikling og egne færdigheder. Eleverne får redskaber til kreativt at arbejde med egne værker. Workshoppen kan evt. kombineres med besøg på ARoS Kunstmuseum i Århus.  

Elevernes producerede værker kan evt. indgå i den censurerede ungdomsudstilling Ungdommens Vårsalong 2020, der er Danmarks største censurerede kunstudstilling for unge.
Undervisere er bl.a. udvalgte undervisere fra Kulturskolen, Syddjurs

[Klik her for at booke en temadag - skriv "Kunstnerens værksted" i emnefeltet]


Andre hold i samme kategori