Ungsyddjurs_logo-04

SSP

Hvad er SSP? 

I Syddjurs Kommune er SSP-området organiseret under Syddjurs Ungdomsskole. SSP står for Skole, Social og Politi og virker som en stødpude for de unge mellem de tre instanser.

 

Lovgrundlaget for SSP-samarbejdet er retsplejeloven §110 - §115, som omhandler politiets samarbejde med kommuner gennem Kredsrådet, Lokalrådet og i SSP-arbejdet. Lokalt i Syddjurs Kommune koordineres indsatserne, initiativerne og hele den generelle forebyggelse fra SSP-koordinatoren. SSP-koordinatoren laver generelle forebyggelser på skolerne herunder social pejling for 5. klassetrin, forældreaftaler omkring alkohol på 7. klassetrin samt generel oplysninger og information til forældre og unge om udfordringer i ungdomslivet.

 

I den primære forebyggende indsats arbejder der 7 SSP-medarbejdere, som arbejder opsøgende pædagogisk på gadeplan i direkte kontakt med de unge.


 Hvis du vil vide mere


I vores undermenuer kan du finde pjecer, foldere og guides der både er rettet mod skoler/institutioner samt forældre og unge. Materialet er delt op i kategorier der gør det overskueligt at finde de oplysninger du leder efter.

på computer vil undermenuerne optræde i højre side af skærmen, hvorimod de på tablets og telefoner primært vil ligge nedenfor.

 

Kontakt
Fulde navn:

Heine Skovbak Iversen

  1. Områdekoordinator SSP
  2. Direkte:
    87 53 50 65
  3. Mobil:
    21 17 16 27

Stolt sponsor af

Vi sponsorerer