Ungsyddjurs_logo-04
Arrangement:

Juniorklub Rønde

startDate:
endDate:
paymentRateSum_display:
-
enrollmentText:
Fakta om eftermiddagsklubberne i Syddjurs Kommune
Eftermiddagsklubberne er organisatorisk placeret i Syddjurs Ungdomsskole. Eftermiddagsklubben er et klubtilbud for 4. - 6. klasse, hvor der ikke føres fremmødekontrol.
Eftermiddagsklubberne skal sikre et aktivt og varieret fritidstilbud i lokalområderne og være en aktiv samarbejdspartner i lokalsamfundet indenfor områderne skole, fritid og kultur.
Eftermiddagsklubberne skal sikre, at børnene trives med "Frihed under ansvar" og være et led i forberedelsen til deres videre ungdomsliv.

Gyldig Indmeldelse i Eftermiddagsklubben kan kun ske via ungsyddjurs.dk Ved indmelding er det barnets UNI-LOGIN man skal bruge og ikke sit eget. Den aktuelle forældrebetaling kan findes på ungsyddjurs.dk under fanebladet "klubber" og derefter under "takster, åbningstider, ind- og udmelding".
Gyldig Udmeldelse kan kun ske via digital pladsanvisning.

OBS: Har dit barn tidligere været tilmeldt eftermiddagsklubben, så skal du kontakte ungdomsskolens administration for at kunne genindmelde. Dette gøres ved at skrive en mail til ung@syddjurs.dk med barnets navn, cpr-nr. og dato for ønsket indmelding.

UDMELDING:
Udmelding kan KUN ske via Pladsanvisningen. Læs mere under "Menu" --> "Klubber" --> "Takster, Åbningstider, ind- og udmelding".
Ved udmelding af eftermiddagsklub er opsigelsesperioden løbende måned + 1 måned.
 1. ID:

  TE-J08

 2. Aldersgrænse:
  Nej
 3. Klassetrin:
  Ingen krav
 4. Undervisere:
  1. Stine Bonde
  1. Anders Gantriis Jørgensen
  1. Mie Plaugborg Andersen
 5. Antal tilmeldte:
  65
 6. Kategori:
  Tilmelding eftermiddagsklub

Stolt sponsor af

Vi sponsorerer