Ungsyddjurs_logo-04

Om Skole-astronauterne

Om Skole-astronauterne

Skole-astronauterne i Syddjurs Ungdomsskole er en understøttende indsats, som Syddjurs Ungdomsskole har udviklet og igangsat for at kunne tilbyde en lang vifte af undervisnings-, trivsels- og udviklings forløb til folkeskolernes overbygning i Syddjurs Kommune.

Skole-astronauterne er nu klar til take-off mod nye læringsforløb i det kommende år.

Ungdomsskolen har masser af dygtige samarbejdspartnere og gennem vores store netværk, kan vi tilbyde undervisningsforløb i en bred vifte, som strækker sig fra sejlads i hav og sø, kulinariske oplevelser, entrepreneurskab og design, friluftsliv, virksomhedsbesøg og studieafklarende besøg på skoler og uddannelsesinstitutioner. Alt sammen noget, der kan integreres i sammenhæng med en almindelig skoledag.

Ungdomsskolen har mange års erfaring i tværfagligt samarbejde og udvikler hele tiden nye idéer og projekter til gavn for folkeskolerne. Ungdomsskolen har ud over erfaring også ressourcerne til at indgå i samarbejde med folkeskolerne, og vores fokus er hele tiden hvordan vi kan være med til at opkvalificere og tilbyde forløb, valgfag og understøttende undervisning.

Ungdomsskolen i Syddjurs trækker på erfaringer gennem samarbejde med folkeskolerne, ungdomsuddannelser (bl.a. Viden Djurs), Ungdomsringen,  UU-Djursland, Erasmus+ projekter og mange andre.

Skole-astronauterne i Syddjurs Ungdomsskole er derfor klar på rejsen videre mod meningsfulde læringsforløb i folkeskolerne i Syddjurs.

<< Til Skole-astronaut forsiden


Kontakt
Fulde navn:

Thomas Stenumgaard Lind

  1. Områdekoordinator skole-astronauterne
  2. Mobil:
    60 12 39 06

Stolt sponsor af

Vi sponsorerer