Ungsyddjurs_logo-04

Nyttig info til forældre

Ulykkesforsikring

Syddjurs Kommune - herunder også Syddjurs Ungdomsskole - har opsagt den kollektive ulykkesforsikring for børn og unge i skoler og daginstitutioner pr. 31. december 2011. Det sker fordi Indenrigs- og Sundhedsministeriet har slået fast, at kommunerne ikke lovligt kan tegne ulykkesforsikring for børn og unge i skoler og daginstitutioner.


Syddjurs Kommune har opsagt denne forsikring med virkning fra den 31. december 2011.

Syddjurs Ungdomsskole opfordrer alle forældre til at tegne en ulykkesforsikring for deres børn, så de er stillet bedst muligt, hvis børnene kommer til skade.Personlige ejendele

Alt elektronisk udstyr medbringes på eget ansvar, og forældre må selv sørge for at have en forsikring der dækker evt. medbragt udstyr. Ungdomsskolen bærer intet ansvar for de ejendele, som de unge måtte medbringe. Det gælder tøj, briller, smykker, legetøj, penge, elektronisk udstyr, cykler mv.


Ungdomsskolen har ej heller forsikring, der dækker de unges ting i forbindelse med bortkommet eller beskadiget udstyr.


De unge er ligesom voksne erstatningsansvarlige for skader, som de forvolder på andre mennesker og andres ejendele. Dette Ansvar gælder både ved aktiviteter i Ungdomsskolen og ved aktiviteter der afholdes udenfor Ungdomsskolens normale matrikler eksempelvis udflugter, lejrskoler og rejser i ind- og udland.


Man bør altid undersøge de konkrete forsikringsmæssige forhold i sit eget forsikringsselskab, hvis man er i tvivl om noget.Stolt sponsor af

Vi sponsorerer