Ungsyddjurs_logo-04

Nyheder

Dato:
23. apr 2019
Titel:

Slut med skærmtid i eftermiddagstimerne

Kort tekst:
Syddjurs Ungdomsskole har fra årsskiftet indført en ny mediepolitik, der betyder, at iPaden forbliver i tasken fra klokken 14 til 15.30 hos de børn, der går i eftermiddagsklub


Fra skolealderen og op i teenageårene er det en god idé at opstille en række faste rutiner og regler for brugen af iPads, lyder myriader af ekspertråd ved blot fem minutters surfing i cyberspace.

"Det anbefales at have aftaler om, hvor mange timer om dagen, der må være skærmtid, samt hvilke medier, de forskellige regler gælder for. Skærmtiden skal begrænses op til sengetid, så nattesøvnen ikke bliver forstyrret af indtryk og blåt lys inden sengetid. For at opfordre til skærmfri aktiviteter, kan det være en god idé at indføre andre faste skærmfri tidspunkter i løbet af dagen, eksempelvis under måltider," lyder et af de mange snusfornuftige ekspertråd til forældre med børn i teenagealderen.

I #UngSyddjurs, som før hashtagget# blev en realitet, hed Syddjurs Ungdomsskole, har man fra årsskiftet været konsekvente, når det gælder medlemmerne i eftermiddagsklubbernes forbrug af iPaden.


Læs hele artiklen her


Billede:
skærmtid mediepolitik artikel

Stolt sponsor af

Vi sponsorerer